Krokety z hovězího masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
1 ks cibule
1 ks žemle
600 g přední hovězí maso
podle chuti
sůl
podle potřeby
strouhanka
sádlo
kořenová zelenina

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si zvlášť uvaříme hovězí maso a kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel).

  2. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle.

  3. Vařené hovězí maso umeleme s uvařenou kořenovou zeleninou, přidáme nakrájenou cibuli osmahnutou na sádle a rozšlehaná vejce.

  4. Směs osolíme, dobře prohněteme a zahustíme podle potřeby strouhankou. Ze směsi utvoříme krokety a opečeme je na sádle na pánvi.

  5. Krokety z hovězího masa podáváme s bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!