Lečo s ačokčou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce olej
2 ks vejce
1 ks cibule
500 g cuketa
450 g rajče
350 g uzenina
400 g ačokča
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
sušený česnek

Postup přípravy receptu

  1. Velkou cibuli, rajčata a cuketu nakrájíme na menší proužky. Ačokču podélně rozkrojíme, odstraníme semínka a také ji nakrájíme na proužky.

  2. Do hrnce dáme 1 polévkovou lžíci oleje a zeleninu. Osolíme a dusíme doměkka. V případě potřeby podlijeme trochou vody. Když je zelenina měkká, přidáme na kolečka nakrájenou uzeninu a zahustíme rozkvedlanými vajíčky. Lečo s ačokčou dochutíme pepřem a sušeným česnekem.

  3. Lečo s ačokčou podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!