Malinové pusinky recept

Apetit Recepty cukroví

Suroviny na recept

2 - 3 ks bílek
140 g cukr moučka
140 g hrubá mouka
tuk na vymazání
1 lžíce malinový džem

Postup přípravy receptu

  1. Ve šlehači nebo v míse ušleháme bílky s cukrem do pěny. Džem rozmačkáme vidličkou a vmícháme jej do základu těsta. Pak do těsta vmícháme po lžících mouku a promícháme

  2. Plech vymažeme tukem a lžící na něj klademe z malinového těsta malé hromádky. Malinové pusinky v troubě sušíme na 90 - 100 °C asi 30 minut, poté je necháme vychladit

  3. Malinové pusinky podáváme nejlépe studené. Krásně dozdobí sváteční stůl

  4. Foto: Shutterstock.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!