Milánské řízky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 4 lžíce strouhanka 2 dl kečup 3 lžíce olivový olej 150 g strouhaný sýr 2 lžičky drcený kmín mletý černý pepř 4 plátky telecí řízek příloha máslo špagety čerstvá pažitka
Postup Milánské řízky recept
Postup přípravy receptu
-
Telecí plátky zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, okmínujeme a obalíme v jemně prosáté strouhance.
V pánvi na rozehřátém oleji plátky z obou stran prudce opečeme.
Plátky telecího masa přeložíme na rozehřátou mísu, posypeme strouhaným sýrem a přelijeme ohřátým kečupem.
Jako přílohu si podle návodu uvaříme špagety v osolené vodě. Pažitku najemno nasekáme.
Milánské řízky podáváme s vařenými špagetami, které pokapeme máslem a posypeme drobně nakrájenou pažitkou.