Minutkový gulášek recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžíce olej sůl 2 ks cibule 2 lžičky hladká mouka citronová šťáva 600 g rybí filé 750 g barevná paprika na ozdobu 1 ks pórek podle chuti vývar z masoxu mletá sladká paprika mletý černý pepř mletá pálivá paprika
Postup Minutkový gulášek recept
Postup přípravy receptu
-
Rybí maso nakrájíme na kostky, zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet.
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné a na proužky nakrájené barevné papriky. Vše osmahneme, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a asi 10 minut podusíme. Přidáme rybí maso, poprášíme moukou, přidáme ještě vývar a společně dusíme doměkka. Opatrně mícháme.
Hotový minutkový gulášek rozdělíme na porce a posypeme na kroužky nakrájeným pórkem. Minutkový gulášek podáváme s chlebem nebo s bílým pečivem.