Mišmaš na špagety recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce cukr
1 lžíce olej
1 lžička ocet
1 ks cibule
0.5 l voda
1 špetka koriandr
oregano
2 lístky bobkový list
mletý pepř
2 lžíce mleté maso
1 konzerva rajský protlak
1 lžička mletá sladká paprika
3 kuličky celé nové koření
instatní jíška

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a bylinky očistíme. Cibuli nasekáme najemno.

  2. Na oleji osmahneme cibuli. Přidáme maso a orestujeme. Pak mletou papriku a protlak. Vše zalijeme vodou, přidáme bobkové listy, vegetu, nové koření, koriandr, nastrouhaný česnek a povaříme asi10 minut. Mišmaš dochutíme koriandrem, oreganem, octem a cukrem. Po krátkém povaření zahustíme jíškou.

  3. Mišmaš omáčku servírujeme s těstovinami a sypeme strouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!