Nepečený indián recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 dl rum 8 dl mléko 100 g cukr moučka 1 balíček vanilkový cukr 250 g rostlinný tuk 1 balíček dětské piškoty 2 balíčky Zlatý klas 4 balíčky keksy Indián na ozdobu čokoládová poleva
Postup Nepečený indián recept
Postup přípravy receptu
-
Mléko vlijeme do hrnce, přidáme Zlaté klasy a vaříme spolu s vanilkovým cukrem. Za občasného míchaní necháme vychladit.
Tuk vymícháme s moučkovým cukrem a pak zapracujeme do zchladlého krému.
Na vetší podnos rozložíme 2 balíky keksů (Indián nebo Marína) a potřeme polovinou náplně. Na to uložíme piškoty namáčené v rumu. Natřeme zbylým krémem, na který poskládáme další 2 balíky keksů. Nepečeného indiána potřeme čokoládovou polevou a dáme do chladničky ztuhnout.
Před podáváním je potřeba zahřát nůž v teplé vodě, osušit a až potom nepečeného indiána krájet.