Nepečený indián recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 dl rum
8 dl mléko
100 g cukr moučka
1 balíček vanilkový cukr
250 g rostlinný tuk
1 balíček dětské piškoty
2 balíčky Zlatý klas
4 balíčky keksy Indián
na ozdobu
čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

  1. Mléko vlijeme do hrnce, přidáme Zlaté klasy a vaříme spolu s vanilkovým cukrem. Za občasného míchaní necháme vychladit.

  2. Tuk vymícháme s moučkovým cukrem a pak zapracujeme do zchladlého krému.

  3. Na vetší podnos rozložíme 2 balíky keksů (Indián nebo Marína) a potřeme polovinou náplně. Na to uložíme piškoty namáčené v rumu. Natřeme zbylým krémem, na který poskládáme další 2 balíky keksů. Nepečeného indiána potřeme čokoládovou polevou a dáme do chladničky ztuhnout.

  4. Před podáváním je potřeba zahřát nůž v teplé vodě, osušit a až potom nepečeného indiána krájet.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!