Obložená ciabatta recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- sůl 1 ks rajče 1 balíček olivy 2 lžíce francouzská hořčice olivový olej 2 lžíce vinný ocet 1 ks vejce natvrdo sušená petrželka 1 balíček zelené fazolky 1 ks ciabatta
Postup Obložená ciabatta
Postup přípravy receptu
-
Ciabattu potřeme bylinkovým máslem, obložíme zelenými fazolkami, vajíčkem natvrdo, rajčetem, olivami a zakapeme dresinkem
Dresink vyrobíme takto: Metličkou v misce rozšleháme hořčici s vinným octem a troškou soli. Za stálého šlehání přiléváme po troškách olivový olej, až vznikne středně hustá směs, kterou dochutíme podle potřeby solí a můžeme přidat trochu sušené petrželky
Obložená ciabatta chutná nejlépe k večeři.