Ostroretka na zelenině a ovoci recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
2 ks paprika
1 ks jablko
100 ml voda
2 ks rajče
1 ks pomeranč
2 lžíce olivový olej
4 ks jarní cibulka
2 lžíce ostrý kečup
koření na ryby
20 dkg hroznové víno
2 ks ostroretka

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu a ovoce očistíme a nakrájíme na kostičky

  2. Na pánvičce rozehřejeme olej a vložíme všechnu zeleninu. Za občasného míchání prudce osmahneme, přidáme nakrájené ovoce a 5 minut dusíme pod pokličkou

  3. Ostroretku zbavíme páteře a kůže a nakrájíme na pásky. Pokapeme citronem a vložíme na pánev na zeleninu a ovoce. Směs okořeníme, přidáme kečup a vodu a lehce mícháme tak dlouho, než ryba změkne. Přibližně 8 minut

  4. Ostroretku na zelenině a ovoci podáváme s těstovinami nebo rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!