Ostroretka na zelenině a ovoci recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 2 ks paprika 1 ks jablko 100 ml voda 2 ks rajče 1 ks pomeranč 2 lžíce olivový olej 4 ks jarní cibulka 2 lžíce ostrý kečup koření na ryby 20 dkg hroznové víno 2 ks ostroretka
Postup Ostroretka na zelenině a ovoci
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu a ovoce očistíme a nakrájíme na kostičky
Na pánvičce rozehřejeme olej a vložíme všechnu zeleninu. Za občasného míchání prudce osmahneme, přidáme nakrájené ovoce a 5 minut dusíme pod pokličkou
Ostroretku zbavíme páteře a kůže a nakrájíme na pásky. Pokapeme citronem a vložíme na pánev na zeleninu a ovoce. Směs okořeníme, přidáme kečup a vodu a lehce mícháme tak dlouho, než ryba změkne. Přibližně 8 minut
Ostroretku na zelenině a ovoci podáváme s těstovinami nebo rýží.