Pistáciová bábovka recept
Apetit Recepty moučníkySuroviny na recept
- 110 ml olej 3 ks vejce 1 balíček prášek do pečiva 200 g cukr krupice 200 g hladká mouka olej na vymazání hladká mouka na vysypání 3 ks pistáciový termix (90 g)
Postup Pistáciová bábovka
Postup přípravy receptu
-
Cukr vyšleháme s vejci a olejem do světlé pěny
Do pěny přidáme termixy a mouku smíchanou s práškem do pečiva a 30 sekund mícháme
Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a lehce rozhrneme od středu. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 30 - 40 minut na 175 °C. Necháme ve formě chladnout a pak opatrně vyklopíme
Pistáciovou bábovku poprášíme moučkovým cukrem, nakrájíme a podáváme ke kávě nebo kakau.