Pita s tuňákem a grilovanými paprikami recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
malá rajčata
extra panenský olivový olej
chléb pita
1 ks tuňákový krém Rio Mare
1 ks grilovaná žlutá paprika
lístky rukoly

Postup přípravy receptu

  1. 1. Rajčata nakrájíme na čtvrtky a ochutíme je olejem a solí

  2. 2. Odstraníme vnější tenkou šlupičku papriky a papriku nakrájíme na proužky. Na jednotlivé proužky papriky naneseme bohatou vrstvou rybího krému a srolujeme je do malých roliček

  3. 3. Chléb pita rozkrojíme na polovinu, aby jej bylo možné plnit. Naplníme tuňákovými rolkami, ochucenými rajčaty a lístky rukoly. Podáváme ihned

  4. Partnerem receptu je Rio Mare


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!