Pizza a la štrůdl recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 balíček listové těsto
na potření
1 ks vejce
náplň
1-2 ks cibule
3-5 lžic kečup
300 g tvrdý sýr
300 g měkký salám
1 ks paprika (červená)
1 ks paprika (zelená)

Postup přípravy receptu

  1. Listové těsto necháme rozmrazit a rozváláme na silnější obdélník.

  2. Sýr nastrouháme. Cibuli a papriku očistíme a obojí nakrájíme na tenká kolečka. Salám také nakrájíme na tenká kolečka. Případně jen můžeme nastrouhat.

  3. Plát těsta potřeme kečupem. Přesypeme polovinou sýra, poklademe cibulí, salámem a nakonec paprikou. Pak vše přesypeme zbylým sýrem.

  4. Pečlivě zabalíme jako štrůdl, přendáme na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným vejcem a osolíme. Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

  5. Podáváme teplé nebo studené.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!