Puncao recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 1 lžička sůl 1 lžíce solamyl 1 lžička chilli 1 lžička cukr moučka 1 lžíce maggi 1 lžíce olivový olej 1 lžička kari koření 1 lžička worcestrová omáčka 1 lžička mletý černý pepř 600 g kuřecí řízek
Postup Puncao
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí řízky omyjeme, nakrájíme na menší kousky (nudličky) a naložíme do marinády
Marinádu si připravíme smícháním oleje, dochucovacích omáček, solamylu a koření
Po 24 hodinách, kdy maso necháme v chladu odležet, už stačí maso pouze osmahnout. Puncao je hotové za pár minut
Puncao podáváme třeba s opékaným bramborem, hranolky, apod., na talíři doplníme čerstvou nakrájenou zeleninou.