Puncao recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 lžička sůl
1 lžíce solamyl
1 lžička chilli
1 lžička cukr moučka
1 lžíce maggi
1 lžíce olivový olej
1 lžička kari koření
1 lžička worcestrová omáčka
1 lžička mletý černý pepř
600 g kuřecí řízek

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí řízky omyjeme, nakrájíme na menší kousky (nudličky) a naložíme do marinády

  2. Marinádu si připravíme smícháním oleje, dochucovacích omáček, solamylu a koření

  3. Po 24 hodinách, kdy maso necháme v chladu odležet, už stačí maso pouze osmahnout. Puncao je hotové za pár minut

  4. Puncao podáváme třeba s opékaným bramborem, hranolky, apod., na talíři doplníme čerstvou nakrájenou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy