Roláda z mořského jazyka recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 500 g hrášek máslo parmazán 0,8 kg mořský jazyk 400 g rýže arborio 200 g mladé hráškové lusky 100 g baby špenát
Postup Roláda z mořského jazyka
Postup přípravy receptu
-
Baby špenát povaříme a hrášek uvaříme doměkka. Parmazán nastrouháme na jemném struhadle
Do filátka mořského jazyku zarolujeme tepelně upravený baby špenát a spíchneme párátkem, poté restujeme na másle
Z uvařeného hrášku si rozmixujeme pyré, zbylý hrášek necháme jako vložku do rizota
Uvařenou rýži smícháme s hráškovým pyré a přidáme hráškové lusky, poté zamícháme nastrouhaný parmazán a zjemníme kostičkou másla
Roládu z mořského jazyka podáváme s hráškovým rizotem jako chutný hlavní chod
Zdroj: restaurace Epopey