Rolády z pangase recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce máslo
5 lžic zakysaná smetana
1 lžíce citronová šťáva
3 lžíce mandlové lupínky
1 ks menší cuketa
2 lžíce mleté mandle
2 ks filet pangasius
podle chuti
sůl
pepř
podle potřeby
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Každý filet překrojíme napůl, vzniknou nám 4 porce. Z cukety podélně ukrojíme 4 slabé plátky stejně dlouhé jako filet. Mandle opražíme nasucho na pánvi.Filé z obou stran osolíme a opepříme. Na každý dáme plátek cukety a mandle. Zavineme a sepneme párátky. Dáme do ohnivzdorné vymazané misky, poklademe máslem a upečeme v troubě.

  2. Mezi tím si připravíme omáčku. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme citronovou šťávu a zakysanou smetanu. Jen prohřejeme! Odstavíme z ohně a vmícháme mleté mandle. Na talíři rybu přelijeme omáčkou. Rolády z pangase podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!