Rychlé slaninové špagety recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 lžíce máslo
1 lžíce hořčice
1 lžíce kečup
bazalka
10 dkg anglická slanina
2 plátky plátkový sýr
10 dkg trvanlivý salám
1 konzerva Salsa italiano
1/2 balíčku špagety Riscossa

Postup přípravy receptu

  1. Do většího hrnce dáme vařit vodu, kterou osolíme. Špagety uvaříme podle návodu. Uvařené špagety scedíme a propláchneme studenou vodou. Špagety pak dáme do velké mísy, kde je promícháme s kouskem másla

  2. Anglickou slaninu a salám si nakrájíme na malé kostičky. Nakrájenou slaninu a salám dáme na pánev a osmahneme. Přidáme směs Salsu italiano, kečup a hořčici. Kečup a hořčici si vybereme podle chuti stravníka. Vše dobře promícháme a pár minut povaříme

  3. Připravené špagety dáme do hlubokého talíře, polijeme omáčkou, ozdobíme nakrájeným plátkovým sýrem a posypeme bazalkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!