Rychlí utopenci recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

cibule
feferonky
pražské párky
nálev
4 lžíce olej
sůl
2 lžíce ocet
8 lžic voda
vegeta
koření
4 lžíce plnotučná hořčice
2 lžíce worcesterská omáčka
mletý černý pepř
4 lžíce čertovská omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Pražské párky nebo točený salám a oloupanou cibuli pokrájíme na kolečka.

  2. Do hrnce dáme ingredience na nálev a za stálého míchání necháme projít varem.

  3. Do sklenic vrstvíme kolečka cibule a párky. V polovině je zalijeme horkým nálevem, opět vrstvíme a opět zalijeme. Můžeme přidat feferonku.

  4. Je to bašta, vždy je dělám z dvojnásobné dávky a opravdu dlouho nevydrží. Jak se do nich pustím, tak se to pak nedá zastavit. Rychlé utopence podáváme podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!