Sangría punč recept

Apetit Recepty nápoje

Suroviny na recept

0,5 l rum
200 ml voda
10 ks hřebíček
2 lžíce cukr krystal
2 ks celá skořice
1 plechovka kompotovaný ananas
1 plechovka kompotované mandarinky
1,5 l Sangría
2 ks čaj (pytlík)

Postup přípravy receptu

  1. Vodu se skořicí, hřebíčkem a cukrem přivedeme do varu. Přidáme čaj (třeba švestka se skořicí), 3 minuty provaříme a sáčky vyndáme. Pak vlijeme obsah obou plechovek ovoce a znovu uvedeme do varu

  2. Přilijeme sangríu a prohřejeme ji. Nevaříme!

  3. Do většího džbánku nalijeme rum, vložíme dlouhou lžíci a vlijeme teplý punč i s ovocem a kořením. Promícháme s rumem

  4. Sangría punč podáváme teplý.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!