Slepičí maso s pepřem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 1 lžíce máslo petrželka 1 ks cibule 1 ks mrkev 1 lžička rajčatový protlak hladká mouka 3 dl slepičí vývar mletý černý pepř 750 g slepičí maso
Postup Slepičí maso s pepřem recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle, přidáme nasekanou petrželku a nastrouhanou mrkev, osmahneme a chvíli dusíme.
Mezitím vykostíme maso, nakrájíme na malé kostičky a osolíme, přidáme k zelenině a dusíme ve vlastní šťávě. Podle potřeby podléváme slepičím vývarem, ale dbáme na to, aby šťáva sahala jen do poloviny kostiček masa. Přidáme pepř a protlak, zaprášíme moukou a slepičí maso dodusíme doměkka.
Slepičí maso s pepřem podáváme s rýží nebo těstovinami.