Svačina pro řemeslníky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
3 ks sterilované okurky
500 g měkký salám
nálev
3 lžíce olej
2 lžíce ocet
3 lžíce kečup
3 lžíce plnotučná hořčice
3 lžíce worcesterská omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Salám, okurky a cibuli nakrájíme na kostičky a vše spolu promícháme.

  2. Připravíme si nálev tak, že smícháme kečup, hořčici, worcesterskou omáčku, olej a ocet a vše necháme přejít varem. Odstavíme a necháme ho vychladnout.

  3. Po vychladnutí připravený nálev nalijeme na promíchaný salám s okurkami a cibulí, řádně zamícháme. Svačinu pro řemeslníky necháme v ledničce 24 hodin rozležet.

  4. Svačinu pro řemeslníky podáváme s chlebem nebo čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!