Svačina pro řemeslníky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cibule 3 ks sterilované okurky 500 g měkký salám nálev 3 lžíce olej 2 lžíce ocet 3 lžíce kečup 3 lžíce plnotučná hořčice 3 lžíce worcesterská omáčka
Postup Svačina pro řemeslníky recept
Postup přípravy receptu
-
Salám, okurky a cibuli nakrájíme na kostičky a vše spolu promícháme.
Připravíme si nálev tak, že smícháme kečup, hořčici, worcesterskou omáčku, olej a ocet a vše necháme přejít varem. Odstavíme a necháme ho vychladnout.
Po vychladnutí připravený nálev nalijeme na promíchaný salám s okurkami a cibulí, řádně zamícháme. Svačinu pro řemeslníky necháme v ledničce 24 hodin rozležet.
Svačinu pro řemeslníky podáváme s chlebem nebo čerstvým pečivem.