Svěží tiramisu con frutti di bosco recept
Apetit Recepty dezertySuroviny na recept
- 4 lžíce cukr 3 ks vejce 500 g mascarpone 3 hrstě lesní ovoce 1 balíček piškoty pavesini
Postup Svěží tiramisu con frutti di bosco
Postup přípravy receptu
-
Čerstvé žloutky oddělíme od bílků. Z bílků se špetkou soli ušleháme pevný sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem do světlé pěny a přišleháme mascarpone. Naposledy přimícháme sníh z bílků a máme krém. Dvě hrsti lesního ovoce (frutti di bosco) rozmixujeme
Do vhodné nádobky budeme ukládat trochu krému. Na krém položíme piškoty namočené v rozmixované šťávě z ovoce, přikryjeme opět krémem a uložíme znovu máčené piškoty. Opakujeme do spotřebování surovin
Svěží tiramisu con frutti di bosco je perfektní dezert podávaný za studena.