Těstoviny crudaiola recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
3 lžíce petrželka
600 g rajče
5 lístků bazalka
320 g těstoviny
5 lžic olivový olej
podle chuti
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata spaříme ve vroucí vodě a oloupeme. Dobře odkapané je rozmixujeme a dáme do mísy.

  2. K rajčatům přidáme nadrobno nasekaný česnek, čerstvou petrželku a bazalku. Přidáme olivový olej, sůl, pepř a dobře promícháme. Rajčatovou směs dáme odpočinout na 30 minut do lednice.

  3. Mezitím si uvaříme oblíbené těstoviny al dente. Těstoviny již jen promícháme s uleželou směsí.

  4. Těstoviny crudaiola ihned podáváme.

  5. Jedna porce těstovin crudaiola má cca 370 kcal.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!