Těstoviny s treskou a rajčaty recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek sůl 220 g těstoviny 180 g filé z tresky 0,5 sklenek bílé víno 2 lžíce olivový olej mletý černý pepř 1 konzerva konzervovaná rajčata třtinový cukr
Postup Těstoviny s treskou a rajčaty
Postup přípravy receptu
-
Rybí filé opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Česnek jen oloupeme. Těstoviny (například vrtule) uvaříme na skus
Na oleji osmahneme česnek a potom ho odebereme. Přidáme nakrájené rybí filé, krátce prosmažíme a podlijeme suchým vínem. Po odpaření alkoholu přidáme rajčatové kousky se šťávou, dochutíme solí, pepřem a třtinovým cukrem a povaříme
Těstoviny promícháme s hotovou omáčkou
Těstoviny s treskou a rajčaty podáváme k hlavnímu chodu.