Tofu se zelím a olivami recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 200 g žampióny 0 l voda 800 g zelí hlávkové 200 g kukuřice 2 lžíce oleje 2 ks velká cibule 1 lžička olivového oleje 4 stroužky česneku 100 g fazolové lusky 1 balíček zelené olivy bez pecek 200 g marinované tofu podle chuti sojová omáčka sůl a pepř worchester
Postup Tofu se zelím a olivami recept
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme olej. Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme na pánvi. Mezitím si nakrájíme zelí na proužky, žampiony na větší kousky a česnek na drobno.
Nakrájenou zeleninu přidáme k cibulce přidáme i kukuřici a fazolové lusky, přelijeme vodou osolíme a opepříme. Zakápneme worchestrem a sojovou omáčkou a pod pokličkou dusíme asi 5 minut.
Přidáme na drobno nakrájené tofu a olivy, necháme vše projít varem a podáváme.
Tofu se zelím a olivami se může podávat s rýží nebo bramborami.