Tofu se zelím a olivami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

200 g žampióny
0 l voda
800 g zelí hlávkové
200 g kukuřice
2 lžíce oleje
2 ks velká cibule
1 lžička olivového oleje
4 stroužky česneku
100 g fazolové lusky
1 balíček zelené olivy bez pecek
200 g marinované tofu
podle chuti
sojová omáčka
sůl a pepř
worchester

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme olej. Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme na pánvi. Mezitím si nakrájíme zelí na proužky, žampiony na větší kousky a česnek na drobno.

  2. Nakrájenou zeleninu přidáme k cibulce přidáme i kukuřici a fazolové lusky, přelijeme vodou osolíme a opepříme. Zakápneme worchestrem a sojovou omáčkou a pod pokličkou dusíme asi 5 minut.

  3. Přidáme na drobno nakrájené tofu a olivy, necháme vše projít varem a podáváme.

  4. Tofu se zelím a olivami se může podávat s rýží nebo bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!