Tresčí filé z marinády recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl strouhanka 1 hrst cibule mletý pepř čerstvá petrželka 200 ml řecký jogurt 400 g rybí filé z tresky
Postup Tresčí filé z marinády
Postup přípravy receptu
-
Rozmrazené tresčí filé rozpůlíme na menší kusy. Osušené rybí kusy naložíme do marinády, kterou si připravíme z řeckého jogurtu, najemno nasekané cibule, najemno nasekané petrželky, soli a pepře. Tresčí filé necháme marinovat alespoň hodinu na chladném místě
Rybí filé z marinády ihned obalujeme ve strouhance a ukládáme na plech s pečicím papírem. Tresčí filé pečeme v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova, nezapomeňme při pečení obrátit
Tresčí filé z marinády podáváme s bramborovým salátem a jinou přílohou.