Smažené tresčí kousky v těstíčku recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 1 ks vejce 125 g hladká mouka olej na smažení 350 ml světlé pivo 2 lžičky mletá sladká paprika mletý černý pepř 2 lžíce česnekový prášek 8 ks rybí filé z tresky
Postup Smažené tresčí kousky v těstíčku
Postup přípravy receptu
-
Rozmrazené tresčí plátky překrájíme na menší kousky, které osušíme a osolíme
Vejce rozšleháme s hladkou moukou, sušeným česnekem, mletou paprikou, pepřem, solí a podle potřeby světlým pivem, abychom získali těstíčko. Kousky tresky obalíme v těstíčku
Rybí kousky smažíme v rozpáleném oleji a ukládáme na sací kartu
Smažené tresčí kousky v těstíčku podáváme s bramborovou přílohou, nebo s dipem a pečivem.