Tuňáková pomazánka s čerstvou paprikou recept
Apetit Recepty pomazánkySuroviny na recept
- sůl 2 konzervy tuňák v oleji 1 lžička francouzská hořčice 1/2 ks červená paprika mletý barevný pepř 1 kostka čerstvý smetanový sýr 1 ks jarní cibulka s natí
Postup Tuňáková pomazánka s čerstvou paprikou
Postup přípravy receptu
-
Cibulku i s natí očistíme a nakrájíme na drobné kousky. Velkou červenou papriku očistíme a polovinu nastrouháme na hrubém struhadle
Tuňáka slijeme z oleje, vsypeme do misky a rozmačkáme společně s čerstvým sýrem. Vmícháme lžičku pikantní francouzské hořčice, maličko osolíme, opepříme a doplníme cibulkou a nastrouhanou paprikou. Tuňákovou pomazánku dobře promícháme a necháme vychladit
Tuňáková pomazánka s čerstvou paprikou skvěle chutná s čerstvým chlebem a jiným pečivem. Je rychlá, jednoduchá a moc dobrá. Zdobíme čerstvými bylinkami, proužky zbylé papriky apod.