Tuňáková pomazánka s čerstvou paprikou recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
2 konzervy tuňák v oleji
1 lžička francouzská hořčice
1/2 ks červená paprika
mletý barevný pepř
1 kostka čerstvý smetanový sýr
1 ks jarní cibulka s natí

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku i s natí očistíme a nakrájíme na drobné kousky. Velkou červenou papriku očistíme a polovinu nastrouháme na hrubém struhadle

  2. Tuňáka slijeme z oleje, vsypeme do misky a rozmačkáme společně s čerstvým sýrem. Vmícháme lžičku pikantní francouzské hořčice, maličko osolíme, opepříme a doplníme cibulkou a nastrouhanou paprikou. Tuňákovou pomazánku dobře promícháme a necháme vychladit

  3. Tuňáková pomazánka s čerstvou paprikou skvěle chutná s čerstvým chlebem a jiným pečivem. Je rychlá, jednoduchá a moc dobrá. Zdobíme čerstvými bylinkami, proužky zbylé papriky apod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!