Tyrolské knedlíčky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

150 g slanina
sůl
1 ks vejce
50 g máslo
petrželka
250 ml mléko
50 g cibule
60 g polohrubá mouka
200 g bílé pečivo

Postup přípravy receptu

  1. Pečivo nakrájené na malé kostičky osmahneme na másle s cibulkou a dáme do mísy. Přidáme jemně nakrájené uzené maso, petrželku a mouku.

  2. Mléko promícháme s vejcem a nalijeme do mísy. Opatrně promícháme, směs necháme asi 5 minut odpočinout.

  3. Ze směsi vytvarujeme knedlíčky o průměru asi 1 cm nebo více. Knedlíčky vaříme v osolené vodě. Hotové knedlíčky plavou u hladiny.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!