Vandrácké rizoto recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl mletý pepř tvrdý sýr 2 konzervy vepřové maso ve vlastní šťávě 4 balíčky rýže ve varném sáčku 9 ks naložené sladkokyselé okurky
Postup Vandrácké rizoto
Postup přípravy receptu
-
V osolené vroucí vodě uvaříme rýži podle návodu na obalu
Vepřové konzervy kompletně s veškerým obsahem vyklepneme do hluboké pánve a maso opečeme
Okurky nakrájíme na větší kostky a přidáme k horkému masu, přidáváme společně s uvařenou rýží. Vše dobře promícháme, podle potřeby
" target="_blank" title="Sůl neškodí ">osolíme a opepříme
V teple a pohodlí domova podáváme vandrácké rizoto posypané strouhaným sýrem. Pod stanem se spokojíme s plným ešusem a lžící.