Vandrácké rizoto recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
mletý pepř
tvrdý sýr
2 konzervy vepřové maso ve vlastní šťávě
4 balíčky rýže ve varném sáčku
9 ks naložené sladkokyselé okurky

Postup přípravy receptu

  1. V osolené vroucí vodě uvaříme rýži podle návodu na obalu

  2. Vepřové konzervy kompletně s veškerým obsahem vyklepneme do hluboké pánve a maso opečeme

  3. Okurky nakrájíme na větší kostky a přidáme k horkému masu, přidáváme společně s uvařenou rýží. Vše dobře promícháme, podle potřeby

  4. " target="_blank" title="Sůl neškodí ">osolíme a opepříme

  5. V teple a pohodlí domova podáváme vandrácké rizoto posypané strouhaným sýrem. Pod stanem se spokojíme s plným ešusem a lžící.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!