Voňavé vepřové medailonky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 plátky slanina
1 lžíce máslo
2 ks rajče
2 plátky eidam
1 lžička hladká mouka
300 g vepřová panenka
podle chuti
sůl
pepř
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé medailonky, ochutíme solí a pepřem, zaprášíme moukou a zlehka opečeme na rozpáleném oleji.

  2. Rajčata očistíme a nakrájíme na plátky.

  3. Osmažené maso přendáme do zapékací misky. Poklademe plátky rajčat, slaniny a sýra, navrch dáme několik plátků másla a pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut.

  4. Voňavé vepřové medailonky podáváme s vařeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!