Voňavé vepřové medailonky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 plátky slanina 1 lžíce máslo 2 ks rajče 2 plátky eidam 1 lžička hladká mouka 300 g vepřová panenka podle chuti sůl pepř podle potřeby olej na smažení
Postup Voňavé vepřové medailonky recept
Postup přípravy receptu
-
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé medailonky, ochutíme solí a pepřem, zaprášíme moukou a zlehka opečeme na rozpáleném oleji.
Rajčata očistíme a nakrájíme na plátky.
Osmažené maso přendáme do zapékací misky. Poklademe plátky rajčat, slaniny a sýra, navrch dáme několik plátků másla a pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut.
Voňavé vepřové medailonky podáváme s vařeným bramborem.