Zeleninové rizoto s treskou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
2 balíčky rýže
200 g brokolice
200 g treska
1 balíček mražená zelenina s kukuřicí
zeleninový bujon

Postup přípravy receptu

  1. Do vroucí vody dáme vařit rýži a přidáme kostku zeleninového bujonu

  2. Růžičky brokolice spolu s mraženou zeleninou (hrášek, kukuřice a mrkev) povaříme zvlášť v osolené vodě doměkka. Tresku osolíme a potřeme utřeným česnekem. Pečeme v troubě asi 20 minut

  3. Uvařenou rýži smícháme s brokolicí a zeleninou a na kousky nakrájenou treskou

  4. Zeleninové rizoto s treskou podáváme teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!