Bagety zapékané na grilu s hermelínem a šunkou recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

60 g máslo
100 g šunka
1 ks červená paprika
4 lžičky pálivý kečup
4 ks bageta k rozpékání
2 ks plísňový šýr

Postup přípravy receptu

  1. Bagety k rozpékání nebo rozpeky podélně rozřízneme, obě poloviny potřeme máslem a poklademe plátky šunky. Přidáme plátky papriky, pokapeme kečupem, zakryjeme plátky plísňového sýru (Hermelín, Vltavín, atp.) a přiklopíme druhou polovinou bagety

  2. Připravené a naplněné bagety s hermelínem, paprikou a šunkou vložíme do grilovacích kleští a při mírné teplotě grilujeme asi 8 minut z každé strany

  3. Zdroj: Eklasa.cz


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!