Bagety zapékané na grilu s hermelínem a šunkou recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- 60 g máslo 100 g šunka 1 ks červená paprika 4 lžičky pálivý kečup 4 ks bageta k rozpékání 2 ks plísňový šýr
Postup Bagety zapékané na grilu s hermelínem a šunkou
Postup přípravy receptu
-
Bagety k rozpékání nebo rozpeky podélně rozřízneme, obě poloviny potřeme máslem a poklademe plátky šunky. Přidáme plátky papriky, pokapeme kečupem, zakryjeme plátky plísňového sýru (Hermelín, Vltavín, atp.) a přiklopíme druhou polovinou bagety
Připravené a naplněné bagety s hermelínem, paprikou a šunkou vložíme do grilovacích kleští a při mírné teplotě grilujeme asi 8 minut z každé strany
Zdroj: Eklasa.cz