Buřty na tmavém pivu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

350 g paprika
6 ks cibule
1 sklenice kečup
12 ks špekáček
0 l tmavé pivo

Postup přípravy receptu

  1. Špekáčky oloupeme a do půlky rozřízneme. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a papriku na kousky.

  2. Špekáčky naplníme cibulí a narovnáme vedle sebe do pekáče. Zbytkem cibule špekáčky i s paprikou zasypeme, potom je zalijeme kečupem a půlkou piva.

  3. Buřty na pivu pečeme asi hodinu a půl, zhruba po hodině špekáčky polijeme zbytkem piva.

  4. Buřty na tmavém pivu podáváme za tepla i za studena. Hodí se jako chuťovku i jako hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!