Česnekačka mojí babičky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce sádlo
podle chuti
česnek
sůl
majoránka
chleba
mletý černý pepř
podle potřeby
mléko
vařící voda

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce na dno dáme lžíci sádla, česnek utřený se solí, majoránku, trochu pepře a vše zalijeme vroucí vodou. Necháme pár minut propařit, potom polévku zjemníme mlékem (asi 1/3 co bylo vody) a je hotovo. Všechno přidáváme podle potřeby a chuti.

  2. Do česnekačky mojí babičky na talíři přidáme na kousky nakrájený chleba.

  3. Polévka je hotová vlastně za chvíli, nemusí se vařit a je moc dobrá, a to hlavně, když na člověka něco leze.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!