Cibule Riviéra recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 200 g cukr 1 dl olej 200 g rozinky 0 lahví kečup 1 kg šalotka 3 dl vinný ocet podle chuti sůl 10 snítek pažitka 1 špetka tymián 2-3 ks bobkový list meltý pepř
Postup Cibule Riviéra recept
Postup přípravy receptu
-
Malé cibulky nebo šalotky oloupeme. Rozinky si hodinu předem namočíme do vlažné vody.
Do kastrolu dáme půl láhve kečupu, ocet, olej a na mírném ohni zamícháme. Přidáme cukr, pepř, lžičku soli, cibulky, rozinky, 2 - 3 bobkové listy a špetku tymiánu. Cibule vaříme na mírném ohni asi 45 - 60 minut podle velikosti cibulek.
Cibule Riviéra přelijeme do hlubší mísy a podáváme studené, posypané pažitkou.