Cikánské řízky s cibulí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

60 dkg kuřecí maso
60 dkg králičí maso
60 dkg krůtí maso
marináda
5 lžic olej
1 lžíce sůl
6 ks vejce
5 lžic solamyl
5 ks cibule
1 lžička kari koření
1 lžička mletá sladká paprika
2 lžíce worcesterská omáčka
1 lžička mletý černý pepř
1 lžička mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky a cibuli na měsíčky.

  2. Maso s cibulí dáme do mísy. Přidáme koření a zbylé suroviny na marinádu a důkladně vše smícháme. Mísu vložíme do lednice do druhého dne.

  3. Druhý den si rozpálíme pánev s olejem a z hmoty pečeme hromádky jako bramboráčky.Upečené cikánské řízky položíme na ubrousek a zbavíme tuku.

  4. Cikánské řízky s cibulí podáváme s novými brambory omaštěnými máslem a posypané pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!