Cuketa á la Martina recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
2 lžíce olej
sůl
1 ks cibule
1/2 ks cuketa
2 hrstě těstoviny
česnekový pepř

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme si těstoviny, nejlépe Panzanni. Cibuli očistíme a nasekáme. Cuketu nakrájíme na kostičky. Česnek prolisujeme

  2. Na pánvi rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a zpěníme ji. Přidáme cuketu, osolíme, opepříme, přidáme česnek, bazalku a česnekový pepř. Směs podusíme maximálně 10 minut. K cuketě přidáme uvařené těstoviny a již jen krátce prohřejeme

  3. Cuketu á la Martina ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!