Debrecínský guláš recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 50 g slanina - - olej - - sůl 100 g rajčata 3 ks cibule 5 dl voda - - pepř mletý - paprika mletá 750 g maso hovězí přední 100 g párky jemné
Postup Debrecínský guláš recept
Postup přípravy receptu
-
Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přisypeme papriku, zpěníme, vložíme na kostky nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme částí vody a dusíme pod poklicí dopoloměkka. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou, promícháme a vaříme doměkka. Slaninu roztavíme na pánvi částečně, osmažíme na ní párky nakrájené na kolečka a rajčata nakrájená na kostičky, tuto orestovanou směs přidáme do guláše a krátce povaříme.