Dobrá hermelínová pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 100 g cibule 50 g majonéza 50 g tavený sýr 2 ks vejce natvrdo 100 g měkký salám 1 ks Hermelín podle chuti sůl mletý pepř podle potřeby mléko
Postup Dobrá hermelínová pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Vajíčka uvařená natvrdo, cibuli (zhruba jednu malou), salám a hermelín nakrájíme nadrobno.
K nakrájeným surovinám přimícháme měkký sýr a majonézu (dávám ještě trochu víc majonézy, záleží ale čistě na chuti strávníků). Trochu osolíme a opepříme, případně přidáme lžíci až dvě mléka pro získání správné mazací konzistence.
Na co hermelínovou pomazánku se salámem namazat opět záleží na chuti, já mám nejraději rohlík.