Dobré krůtí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
2 lžičky hladká mouka
1 šálek sladká smetana
0.3 l drůbeží vývar
0.5 kg krůtí prsa
0.3 kg baby karotka
podle chuti
sůl
vegeta
kari koření
čerstvá bazalka
podle potřeby
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Na másle osmahneme cibuli. Přidáme maso nakrájené na větší kousky, osolíme, přidáme trochu kari koření a mírně podlijeme vývarem. Společně dusíme.

  2. Během vaření přidáme očištěné malé karotky a dusíme dál.

  3. Když je obojí maso i mrkev měkké, zalijeme smetanou s trochou mouky, provaříme a podle chuti osolíme a ochutíme vegetou.

  4. Hotové dobré krůtí podáváme s bramborem a s posekanou bazalkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!