Dvoubarevný rybízový koláč recept

Apetit Recepty moučníky

Suroviny na recept

250 g olej
80 olej
1 g vejce
1 ks vejce
1 lžička skořice
3 lžíce kakao
200 ml mléko
80 ml mléko
1 ks prášek do pečiva
1 ks prášek do pečiva
150 g cukr krupice
150 g cukr krupice
rybíz
300 g polohrubá mouka
300 g polohruba mouka

Postup přípravy receptu

  1. V jedné misce připravíme tmavé, ve druhé světlé těsto důkladným promícháním všech surovin

  2. Na plech vyložený papírem na pečení rozetřeme tmavé těsto, na ně světlé a hustě posypeme rybízem

  3. Dvoubarevný rybízový koláč vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a upečeme dozlatova (cca 20-25 minut).


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!