Guláš z divočáka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks cibule
2 l vývar z kostí
800 g kančí kýta (plec)
200 g slanina nebo špek
podle chuti
sůl
mletý pepř
citronová šťáva
drcený kmín
mletá sladká paprika
chilli koření (feferonka)
podle potřeby
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájenou na kostičky necháme rozškvařit, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osmahneme, vložíme na kousky nakrájené maso a rychle opečeme ze všech stran. Poté posypeme paprikou, přidáme sůl, pepř a kmín, podlijeme vývarem a zvolna dusíme doměkka.

  2. Před koncem přípravy guláše z divočáka podle chuti přidáme chilli nebo čerstvou feferonku. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a dochutíme citronovou šťávou.

  3. Guláš z divočáka podáváme s chlebem nebo s knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!