Guláš z divočáka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 ks cibule 2 l vývar z kostí 800 g kančí kýta (plec) 200 g slanina nebo špek podle chuti sůl mletý pepř citronová šťáva drcený kmín mletá sladká paprika chilli koření (feferonka) podle potřeby hladká mouka
Postup Guláš z divočáka recept
Postup přípravy receptu
-
Slaninu nakrájenou na kostičky necháme rozškvařit, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osmahneme, vložíme na kousky nakrájené maso a rychle opečeme ze všech stran. Poté posypeme paprikou, přidáme sůl, pepř a kmín, podlijeme vývarem a zvolna dusíme doměkka.
Před koncem přípravy guláše z divočáka podle chuti přidáme chilli nebo čerstvou feferonku. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a dochutíme citronovou šťávou.
Guláš z divočáka podáváme s chlebem nebo s knedlíkem.