Guláš z hovězího srdce recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek majoránka 50 g tuk 150 g cibule 3 lžíce strouhaný chléb gulášové koření 1 lžíce rajský protlak 500 g hovězí srdce
Postup Guláš z hovězího srdce recept
Postup přípravy receptu
-
Srdce rozpůlíme, odblaníme, odstraníme žilky, opláchneme a nakrájíme na pokud možno stejné kostičky.
Na tuku zpěníme cibuli, vložíme nakrájené srdce, okořeníme a za stálého míchání krátce opečeme. Osolíme, zalijeme trochou vody a dusíme téměř do měkka.
Potom zasypeme strouhaným chlebem, přidáme prolisovaný česnek a dusíme do měkka. Přidáme majoránku, rajský protlak a ještě několik minut podusíme.