Guláš z hovězího srdce recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
majoránka
50 g tuk
150 g cibule
3 lžíce strouhaný chléb
gulášové koření
1 lžíce rajský protlak
500 g hovězí srdce

Postup přípravy receptu

  1. Srdce rozpůlíme, odblaníme, odstraníme žilky, opláchneme a nakrájíme na pokud možno stejné kostičky.

  2. Na tuku zpěníme cibuli, vložíme nakrájené srdce, okořeníme a za stálého míchání krátce opečeme. Osolíme, zalijeme trochou vody a dusíme téměř do měkka.

  3. Potom zasypeme strouhaným chlebem, přidáme prolisovaný česnek a dusíme do měkka. Přidáme majoránku, rajský protlak a ještě několik minut podusíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!