Hermelín s nádivkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks hermelín
1 lžíce olivový olej
mletý černý pepř
náplň
1 stroužek česnek
1 špetka sůl
1 lžíce mléko
1 lžička pažitka
1 lžíce eidam
1 lžíce lučina
1 kapka chilli omáčka
na ozdobu
2 plátky šunka
4 ks cherry rajče

Postup přípravy receptu

  1. Rozpůlíme si hermelín a vzniklé půlky vydlabeme.

  2. Hmotu z hermelínu spojíme s prolisovaným česnekem a ostatními ingrediencemi na náplň a promícháme. Vzniklou hmotu vrátíme zpět do hermelínových půlek, které k sobě spojíme a potřeme olivovým olejem. Hermelín dáme alespoň na čtvrt hodiny ztuhnout do lednice.

  3. Poté hermelín s nádivkou nakrájíme na čtvrtky a podáváme s plátkem šunky, cherry rajčátky a kousky pažitky. Pokud vynecháme šunku, jídlo je vhodné i pro vegetariány.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!