Hermelínová pomazánka se salámem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks majonéza
1 ks hermelín
1 ks sterilované okurky
2 ks vejce natvrdo
10 dkg měkký salám
podle chuti
sůl
plnotučná hořčice
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme a oloupeme.

  2. Hermelín, salám, okurku a vejce natvrdo nastrouháme. Nastrouhané suroviny smícháme. Do základu hermelínové pomazánky vmícháme majonézu s hořčicí a promícháme. Nakonec pomazánku se salámem ochutíme solí, pepřem a důkladně promícháme.

  3. Hermelínovou pomazánku se salámem pořádně vychladíme. Pak pomazánku mažeme na čerstvé pečivo. Hermelínová pomazánka se hodí i na jednohubky nebo chlebíčky. Vždy ale vychlazená.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!