Holandské rybí filé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - olej
- - sůl
1 ks vejce
- - máslo
2 ks rajčata
200 g žampióny
- - mouka hladká
150 g smetana kysaná
- - pepř mletý
- - šťáva citronová
600 g filé rybí

Postup přípravy receptu

  1. Rozmražené filé naporcujeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, obalíme v mouce a vejci a opečeme po obou stranách na oleji do zlatohněda. Filé potom uložíme do tepla, do výpeku přidáme máslo, žampiony a nadrobno nakrájená rajčata. Zaprášíme mletou paprikou, osolíme a dusíme. Ke konci přidáme smetanu a necháme přejít varem, maso přeléváme omáčkou a podáváme s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!