Houbová smaženice bez vajec recept

Apetit Recepty undefined

Suroviny na recept

1 - 2 lžíce olivový olej
2 - 3 ks jarní cibulka
400 g čerstvé houby
česneková sůl

Postup přípravy receptu

  1. Čerstvě nasbírané hřiby očistíme a nakrájíme na kousky. Jarní cibulku také očistíme a nakrájíme nadrobno

  2. Ve větší a hluboké pánvi rozpálíme olej a nejprve osmahneme cibuli. Když je dozlatova, přidáme houby a za stálého míchání orestujeme. Hřiby pustí vodu, potom dusíme, dokud se voda nevypaří a hřiby nezměknou. V závěru houbovou smaženici posypeme česnekovou solí

  3. Houbovou smaženici bez vajec rozdělíme na talířky a podáváme s čerstvým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!