Italská svíčková recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek 2 ks rajčata 0 ks cibule 1 lžíce bazalka 2 ks žampiony 2 ks bobkový list 2 lžíce olivový olej 2 ks červená paprika 2 ks žlutá paprika 180 g panenská svíčková podle chuti sůl mletý černý pepř
Postup Italská svíčková recept
Postup přípravy receptu
-
Troubu předehřejeme na 180 °C. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky. Žampiony očistíme a nakrájíme také na kousky.
Filety z panenské svíčkové položíme na pečící plech. V míse smícháme zbývající ingredience - zeleninu, žampiony a koření, poté směs přidáme k masu a vše zakryjeme aluminiovou folií.
Svíčkovou pečeme 20 - 30 minut v předehřáté troubě podle tloušťky porcí hovězího masa. Maso musí být měkké.
Italskou svíčkovou podáváme s oblíbenou přílohou.