Italská svíčková recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
2 ks rajčata
0 ks cibule
1 lžíce bazalka
2 ks žampiony
2 ks bobkový list
2 lžíce olivový olej
2 ks červená paprika
2 ks žlutá paprika
180 g panenská svíčková
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 180 °C. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky. Žampiony očistíme a nakrájíme také na kousky.

  2. Filety z panenské svíčkové položíme na pečící plech. V míse smícháme zbývající ingredience - zeleninu, žampiony a koření, poté směs přidáme k masu a vše zakryjeme aluminiovou folií.

  3. Svíčkovou pečeme 20 - 30 minut v předehřáté troubě podle tloušťky porcí hovězího masa. Maso musí být měkké.

  4. Italskou svíčkovou podáváme s oblíbenou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!