Játrová svačinka s vejcem recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

olej
sůl
4 ks vejce
4 lžíce majonéza
1 ks malá cibule
mletý černý pepř
mleté chilli koření
500 g kuřecí játra
rukola a listy salátů

Postup přípravy receptu

  1. Játra očistíme, propláchneme studenou vodou a necháme na sítu okapat. Potom je opepříme a na oleji zvolna propečeme. Opečená játra osolíme a necháme vychladnout

  2. Vejce uvaříme natvrdo. Dvě vejce usekáme nahrubo a zbývající dva kusy nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné kostičky

  3. Vychladlá játra pokrájíme a promícháme s cibulkou a usekanými vejci. Všechny suroviny spojíme majonézou a podle potřeby dochutíme solí, pepřem a mletým chilli kořením. Játrovou směs necháme v chladu rozležet

  4. Bagety podélně rozkrojíme a naplníme játrovou směsí, poklademe kolečky vařeného vejce a listy salátů. Játrovou svačinku s vejcem podáváme jako mezichod nebo na plátcích veky jako chuťovku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!