Kaťák k bramboráčku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce kečup
500 g vepřové maso
podle potřeby
olej
voda
podle chuti
sůl
paprika
cibule
chilli
sterilovaná okurka
worcestrová omáčka
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Maso osolíme, opepříme, polijeme worchestrovou omáčkou a pokud máme rádi pikantní, posypeme chilli. Takto ochucené maso odložíme bokem a připravíme si pánev.

  2. Na pánvi rozpálíme olej či jiný tuk a vložíme na jemno nakrájenou cibuli. Cibuli necháme zabarvit do lehké zlatavé barvy a poté vložíme maso, které zprudka orestujeme. Když se maso zatáhne, vložíme na hrubo nakrájenou papriku a sterilovanou okurku. Zároveň jídlo podlijeme trochou vody, přidáme cca 3 lžíce kečupu a znovu osolíme, opepříme a polijeme worchestrovou omáčkou.

  3. Kaťák k bramboráčku podusíme doměkka a můžeme servírovat. Ideální přílohou (už podle názvu) je bramborák, ale lze jej podávat i rýží či těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!