Kaťák k bramboráčku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 lžíce kečup 500 g vepřové maso podle potřeby olej voda podle chuti sůl paprika cibule chilli sterilovaná okurka worcestrová omáčka mletý černý pepř
Postup Kaťák k bramboráčku recept
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Maso osolíme, opepříme, polijeme worchestrovou omáčkou a pokud máme rádi pikantní, posypeme chilli. Takto ochucené maso odložíme bokem a připravíme si pánev.
Na pánvi rozpálíme olej či jiný tuk a vložíme na jemno nakrájenou cibuli. Cibuli necháme zabarvit do lehké zlatavé barvy a poté vložíme maso, které zprudka orestujeme. Když se maso zatáhne, vložíme na hrubo nakrájenou papriku a sterilovanou okurku. Zároveň jídlo podlijeme trochou vody, přidáme cca 3 lžíce kečupu a znovu osolíme, opepříme a polijeme worchestrovou omáčkou.
Kaťák k bramboráčku podusíme doměkka a můžeme servírovat. Ideální přílohou (už podle názvu) je bramborák, ale lze jej podávat i rýží či těstovinami.